Style Nika

Style Nika - фото
вулиця Зарічанська, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Кам'янецька, 17
(ТЦ "Квартал")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Одяг компанії «Style-Nika» — це одяг, який втілює в собі якість, комфорт і стиль.

Компанія представляє моделі святкового, повсякденного і ділового жіночого одягу, а також моделі верхнього одягу. Визначальним для компанії є створення жіночних і стильних образів для жінок різного віку.

Асортимент виробів регулярно поповнюється новими моделями різних стильових напрямків, на будь-який смак і розмір, від 42-го до 62-го розміру, а це означає, що ви можете придбати продукцію на вимогливий купівельний попит! Завдяки побажанням наших клієнтів ми втілюємо їх у життя!

Щомісяця нашим колективом розробляється близько 10 нових моделей і запускається у виробництво кілька тисяч виробів. Оригінальність фасонів, великий асортимент розмірів доступні ціни — привертають увагу до наших виробів. Якісні тканини і фурнітура, відмінна посадка на фігурі надає виробам особливу елегантність і шарм.

Наш колектив дружно, старанно і з великою самовіддачею прагне до досягнення кращих результатів.

Одяг нашого виробництва дає можливість жінці будь-якого віку і будь-якої комплекції відчути себе впевненою і чарівною. Ми дбаємо про те, щоб одяг, що випускається компанією «Style-Nika», припав до смаку самому вишуканому покупцеві.

Наша першочергова задача — зробити будь-яку жінку неповторною і прекрасною!

Гордістю для нас є наші елегантно одягнені клієнтки!

Відгуки